Zalig comfort en elegante luxe

Landelijke klasse is de perfecte noemer voor de subtiele, stijlvolle inrichting van uw kamer. Want in de badkamer met wastafel,toilet, douche én ligbad baadt u in hemels comfort. En in uw zalige tweepersoonsbed droomt u fluweelzoete dromen. De finishing touch?  relaxerende zithoekje en dakterras.

Wellness & wired internet

Authentieke elementen, natuurlijke materialen en verfijnde accenten creëren een warme, relaxte sfeer. Wilt u toch even verbinding met de buitenwereld? Dat kan. Met het vaste internetkanaal op uw kamer én in de ontbijtruimte.

Nougat voor vier

Op de eerste verdieping wandelt u een sfeervolle suite vol zachte poedertinten en rustgevende neutralen binnen. Vlei u neer in de gezellige zithoek, geniet van de luxueuze badkamer. Of soes even weg op het streelzachte bed. Komt u met twee of met vier? U kiest. Want dankzij de slimme kamerindeling bewaart u altijd uw privacy.
Verpoos even op het zalige dakterras. En kijk uit over een lappendeken van groene bossen en weilanden.

Caramel met karakter

Deze kamer ademt rust uit: van de rustieke, bakstenen accentmuur tot de rijke gordijnen. Ontspan dus in de bosbesblauwe slaapkamer. Kom op adem in uw gemakkelijke stoel. Verpoos even op het donzige bed. Of dompel u onder in de weelderige luxe van de caramelkleurige badkamer.

Op uw zalige privéterrasje, omzoomd met een beschuttende buxus, nipt u van een fris glas witte wijn. Droomt u weg bij de geur van lavendel. Of bewondert u de dartelende paarden op de zandpiste. Ideaal voor met z’n tweetjes. Of slaap hier even comfortabel met z’n drieën.

Authentiek Cuberdon

Van de lindegroene bakstenen muur tot de stijlvolle, badkamer in snoepjes-cuberdon. Deze kamer zet het authentieke karakter van dit landelijke pand optimaal in de verf. Kom thuis in uw comfortabele zetel, dommel even in op het fluweelzachte bedlinnen. Of verwen lichaam en geest in uw luxueuze badkamer.

Op uw eigen buitenterrasje, omheind met groen, geniet u van de rust en de natuur. Snuift u de zoete geuren van bloemen en bomen op. En begroet u de paarden op de zandpiste. Kom met z’n tweetjes, of droom in deze kamer met z’n drieën zoete dromen.

Luxe Chocolat

In onze nieuwe luxueuze kamer kan je volledig tot rust komen. De kamer is uitgerust met een whirlpool bad, inloopdouche en kingzise bed! Ook hier vind je het authentieke karakter terug in de kamer, van de  bakstenen muur tot de houten gebinten.

Kom met z’n tweetjes en geniet van de omgeving, of kom tot rust op uw eigen terras.

Reserveer nu uw soete pauze.

Boek rechtstreeks via onze site en u bent zeker van de beste prijs.